Google+ Followers

Thursday, 27 June 2013

Santai Giveaway Kad Raya 2013 by F & W



Sya nak Kad Raya dari Farisha dan Wid sbb...zaman nie..xde org men antor2 kad raye..smua sms..sbb tu lah nak kad raya..hehehe

Wednesday, 26 June 2013

Thursday, 13 June 2013

OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana


Tag : http://jelezkah.blogspot.com/ , http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/ , http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

Saiz seluar : S
#nak sangat blue pants!!

saiz seluar n tinggi : 25 n 157

Segmen Menang Hadiah by Aimi ツ

Giveaway "I Love U" Chocolate

Simple Giveaway #2

Segmen Blogger Takkan Terpisah


- Special things about myself dan kenapa  bergiat aktif dalam dunia blogger 
special kah sya nie??? x tau la apa tg special da kat sya..hehehe.,.mnusia besa jerr..sebb aktif dlm dunia blogger..hermm...minat,hobi,cari kawan baru n dpt info2 bez ..
-url twitter 
dan facebook 
1 lagi blog..hehe

Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik



Assalamualaikum semua!!
jom join Giveaway anjuran JAAkechik Corner!
anda berpeluang untuk menang Photo Magnet yg ohsemm.
Hadiah Utama pula adalah Dua Helai Baju T-Shirt.

giveaway 2013,

syarat-syaratnya :

1. jadik follower blog jaakechik : www.jaakechik.com
2. klik LIKE facebook penaja segmen (comey2Ku Printing) : 
3. buat entry simple bertajuk : Jom Join : Giveaway Ke-2 by Jaakechik
4. letak banner giveaway (seperti diatas) ke dalam entry anda.
5. tinggalkan link entry penyertaan anda dibawah komen entry ini.

giveaway 2013

HADIAH : 2 helai Baju T-Shirt & 8 Fridge Magnet Bergambar
NOTA : pemenang diumumkan pada 27 Jun 2013 (random. org)
 Tarikh segmen : 01 - 21 Jun 2013 (only 3 weeks)



'' KLIK HERE TO JOIN ''


Read more: http://www.jaakechik.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html#ixzz2W3VhJNTO

Tuesday, 11 June 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





June Giveaway by Syiera!




KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :

Barangan Pos Dan Cash Money
Topup
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Sold Out Scarves ) - 1 pemenang
  • RM 10 Maxis / Celcom / Digi ( Mysara ) - 1 pemenang
  • RM 5 Maxis / Celcom / Digi ( Norazmiera ) - 1 pemenang
  • RM 3 Maxis / Celcom / Digi ( Nur Hafiza ) - 2 pemenang *Hadiah akan bertambah jika lebih daripada 50 orang*

PEMILIHAN PEMENANG
100 % KHIDMAT PAK CIK RANDOM
*semua orang berpeluang untuk menang*
  

Sunday, 2 June 2013

Holiday GiveAway By Adam Faiz


HAI GUYS! JOM JOIN GA OHSEM NI!!
Sebanyak 28 HADIAH ditawarkan!

KLIK banner kat atas atau KLIK SINI untuk JOIN!!
SYARATNYA Yang simple! tak Perlu buat ENTRI hanya COPYPASTE coding yang disediakan!!

< s p a n style="font-size: large;">JOM JOIN!

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

SIMPLE GA ALVAS-87